Janus Clemmensen

Tidligere cases

Dette er en samling af ældre cases jeg har arbejdet på tidligere i min karriere.

Paii

Paii er en alternativ løsning til den velkendte MobilePay app fra Danske Bank. Jeg var ansvarlig for at designe og udvikle 3 sites, et backoffice til intern administration, et sign-up site samt en end-user portal hvor kunderne kan administre løsningen og spærre betalinger mm.

Besøg Site

TDC til TDC

Populær app fra TDC hvor TDC kunder kan se hvem af deres kontakter som også har et TDC abonnoment. Jeg var ansvarlig for design samt klargøring til produktion.

Se i App Store

Farvesalg 🎨

Maler firmaet C. Møllmann ønskede at få lavet et website til at sælge malervare til håndværksmestre via en webshop. Ansvarlig for at udvikle løsning i php/mysql, html/css/javascript samt bagved liggende CMS til at styre løsningen og håndtere ordre.

Besøg Site

Nem Kvittering 📃

Udvikling af kvitteringskoncept til at digitalisere kvitteringer med henblik på videresalg eller som simple opbevaring. Projektet er under udvikling til iOS enheder.

Annonce platform 🏡

Del af en prototype lavet til Boligmarkedet

Virginia Railway Express

Virginia Railway Express ønskede at få flyttet deres offline salg over i en digtalløsning til deres kunder. Jeg arbejdede med at designe billet applicationen til iOS og Android.

Mobil netbank

Design og UX til generisk mobilbank til +30 banker i skadinavien.

Se i app store

Administration UI

Backoffice design og udvikling til Unwire.com

Visit Site

Experts

App koncept lavet til Atchik Real time

TV2 iPad version

TV2 ønskede at lave en simple version af deres website målrettet tablets. Jeg var ansvarlig for design og udvikling af frontend i html/css/javascript.

På farten

Hovedstadens trafikselskaber ønskede at samle en masse aktivitere for deres passagere online. Jeg var ansvarlig for koncept udvikling og design af løsningen.

Shariing.com

Shariing.com danner rammen for om social platform bestående af 8 applicationer. Sitet er responsive og udviklet i html/css.

Besøg site